Ljubljana bo pred poletjem dobila električni "car sharing"
Ljubljana bo pred poletjem dobila električni "car sharing"   Po poročanju spletnega portala Siol bo Ljubljana že pred poletjem, kot prvo slovensko mesto, dobilo električni "car s..
Podrobnosti...
Obvezna oprema v avtu
Obvezna oprema v avtu Set obvezne pomoči Vsako vozilo mora imeti komplet obvezne opreme. Ponavadi se na obvezno opremo niti ne spomnimo dokler je ne potrebujemo. Kaj pa vsebuje o..
Podrobnosti...
Obvezna zimska oprema
Obvezna zimska oprema V zimskem obdobju morajo, po določilih zakona, imeti vsa motorna vozila v cestnem prometu v Sloveniji predpisano zimsko opremo, ki jo določa zakon o varnosti v ce..
Podrobnosti...
Obvezni komplet prve pomoči
Obvezni komplet prve pomoči Vsebina kompleta za prvo pomoč je opredeljena v Pravilniku o kompletu za prvo pomoč, ki spada v obvezno opremo motornih vozil (Uradni list RS št. 106/04,&n..
Podrobnosti...
Poleg obvezne opreme imejte tudi naslednje pripomočke
Poleg obvezne opreme imejte tudi naslednje pripomočke V avtu je obvezno imeti najnujnejše pripomočke, ki jih predpisuje zakon. Vendar je poleg obvezne opreme dobro imeti tudi nasle..
Podrobnosti...
Pravila pri gašenju požarov z gasilniki
Pravila pri gašenju požarov z gasilniki   Gasilni aparati   Pri ognju je hiter odziv odločilen, saj se lahko ogenj hitro razvije v požar. Ukrepati je potrebno takoj dru..
Podrobnosti...
V delovnih prostorih imejte omarico za prvo pomoč
V delovnih prostorih imejte omarico za prvo pomoč Tudi v službi, na delovnem mestu, se lahko pripeti nezgoda, Ne glede na to kakšno je delo - sedeče ali stoječe, v pisarni ali na terenu..
Podrobnosti...
Varna vožnja in telefoniranje v avtu
Varno v prometu - prostoročno telefoniranje Najbolj varno vozite, ko med vožnjo ne prevzemate klicev, tudi kratkih ne, in ne kličete. Če pa ne gre drugače, so naprave za prostoročno telef..
Podrobnosti...
Vrste gasilnih aparatov
Vrste gasilnih aparatov Gasilni aparati so naprave za gašenje začetnih požarov. Gasilnike delimo glede na mobilnost gasilnega aparata, glede na  količino in vrsto gasilnega..
Podrobnosti...
Z avtom v tujino
Z avtom v tujino Bliža se čas dopustov in nekateri se boste odločili za potovanje v tujino z avtomobilom. Pa veste kaj potrebujete za s sabo? Dokumenti   ..
Podrobnosti...