Avto žarnice OSRAM Night breaker laser

 Avto žarnice OSRAM Night breaker laser so najsvetlejše halogenske žarnice za avto proizvajalca OSRAM. Idealna izbira za voznike, ki želijo maksimalno delovanje v povezavi z novo tehnologijo in dizajnom.


Prednosti avto žarnic Night breaker Laser:
- do 130% več svetlobe
- do 40 metrov daljši svetlobni snop
- do 20% bolj bela svetloba
- ECE certificirane in dovoljene za uporabo na cesti


V ponudbi naslednje avto žarnice: žarnica H4, žarnica H7


Odkrijte avto žarnice Night breaker laser, ki so najsvetlejše halogenske žarnice proizvajalca OSRAM. Zahvaljujoč inovativni laserski tehnologiji te avto žarnice zagotavljajo do 130% več svetilnosti kot standardne halogenske avtomobilske žarnice. Najboljše delovanje na razdalji med 75 in 100m. Kombinacija visoko razvite žarilne nitke in polnila čistega xenon plina zagotavlja ekstra svetlo svetlobo.

Avto žarnice zagotavljajo do 40 metrov daljši svetlobni snop in do 20% bolj belo svetlobo v primerjavi s standardnimi halogenskimi avto žarnicami in s tem osvetljujejo predmete z bolj naravno barvo. Z več svetlobe in z izboljšano vidljivostjo lahko vozniki hitreje zaznajo in reagirajo v primeru nepredvidenih situacij v prometu – temnih podeželskih cestah, mestnem prometnemu vrvežu ali na cestah mestnega obrobja. Avto žarnice Night breaker laser vas bodo prepričali z edinstvenim dizajnom. Ta žarnica za avto je primerna za vse voznike, ki si želijo le najboljše in vedo, da je izboljšana vidljivost in hitrejše zaznavanje cestnih nevarnosti bistvenega pomena za varno vožnjo.

Vse OSRAM-ove žarnice so narejena z mislijo, da čim bolj zmanjšajo stres, ki je prisoten zaradi slabe vidljivosti na cesti.Preverite ponudbo žarnic OSRAM v naši spletni trgovini.

Oglejte si tudi
- Avto žarnice OSRAM NIGHT BREAKER UNLIMITED - Avto žarnice Osram Cool blue intense - Avto žarnice Osram Ultra Life