Montaža otroškega sedeža v avto
Za prevoz otrok je uporaba otroških sedežev obvezna. Poskrbite da bo sedež pravilno nameščen, otrok pa dobro in pravilno pripet v sedež.     ECE Standard razlikuje 5 različnih..
Podrobnosti...
Otroški sedeži in varnost
Že imate pravi Otroški sedež v vašem avtomobilu?   Vsak otrok mora imeti v avtomobilu svoj, varen sedež. Če vozite otroke v avtu potem je varnost na prvem mestu. Vseeno ali se otroci v..
Podrobnosti...
Avtosedež Recaro Young Sport Hero
Avtosedež Recaro Young Sport Hero   starost: od 9 mesecev do 12 let teža: od 9 do 36 kg ..
Podrobnosti...
Avtosedež Recaro Young Sport Hero prejel zlato priznanje
Avtosedež Recaro Young Sport Hero prejel zlato priznanje na British 2016 Prima Baby and Pregnancy awards   Avtosedež Recaro Young Sport Hero je na British 2016 Prima Baby and pregn..
Podrobnosti...
Bodo otroci res do četrtega leta pri vožnji v avtomobilu obrnjeni nazaj?
Bodo otroci res do četrtega leta pri vožnji v avtomobilu obrnjeni nazaj?     Vzporedno z obstoječim standardom ECE-R 44/04 (veljaven od 23. junija 2005 in velja še da..
Podrobnosti...
Namestitev avtosedeža Recaro Young Sport Hero v avto
Namestitev sedeža Recaro Young Sport Hero v avtomobil Recaro Young sport Hero je avtosedež, ki raste z otrokom in je primeren za otroke od 9 do 36 kg. Omogoča dodatno namestitev pasov in ..
Podrobnosti...
Novorojenčki naj se vozijo v lupinici krajši čas
Novorojenčki naj se vozijo v lupinici krajši čas Študijo sta opravili fundacija Great Western Hospitals in univerzi Bristol ter Southampton. Starše novorojenčkov opozarja naj bodo še pose..
Podrobnosti...
Otroški avtosedeži Recaro
Otroški avtosedeži Recaro Varna vožnja otrok v avtu Naši malčki preživijo veliko časa z nami v avtu, na poti, zato je zelo pomembno, da za njih izberemo kvalitetne in varne a..
Podrobnosti...
Otroški varnostni avtosedeži in standard ECE R129
Otroški varnostni avtosedeži in standard ECE R129 Evropska komisija je julija 2014 sprejela nov standard ECE R129 v povezavi z “i-Size” glede testiranja otroških varnostnih avtose..
Podrobnosti...
Skupine otroških avtosedežev
Skupine otroških avtosedežev   Veste kako izbrati primerni sedež za vašega otroka? Veste kdaj ga je potrebno zamenjati? Otroški varnostni sedeži so glede na otrokovo težo ..
Podrobnosti...