Avtonomna vožnja. Znanstvena fantastika ali bodoča realnost?
Avtonomna vožnja. Znanstvena fantastika ali bodoča realnost? Če bi komu pred tridesetimi leti omenili, da bo avto nekoč lahko sam zaviral, če bo zaznal predmet pred seboj ali pa da bo avto lahk..
Podrobnosti...
Električni moduli za vlečne kljuke
Sodobni avtomobili imajo zelo obremenjeno električno napeljavo, zato se pri dodatni električni napeljavi za priključitev avtomobilske prikolice pojavljajo težave - na opozorilni armaturni plošči se..
Podrobnosti...
Motoristična sezona
Pripravljeni na motoristično sezono? S pričetkom pomladi in toplejšim ter suhim vremenom na ceste ponovno pridejo motoristi. Na kaj je potrebno biti pozoren pred začetkom sezone? Pri..
Podrobnosti...
Nov način plačevanja parkirnin v Avstriji
Odhajate velikokrat v Avstrijo? Ste naveličani iskanja parkirnih avtomatov in skrbi kje pustiti avto in je ne? Avstrija je v nekaterih mestih uvedla nov način plačevanja parkirnin z kratek čas. A..
Podrobnosti...
Poskrbite, da boste vedeli kje ste parkirali
Poskrbite, da boste vedeli kje ste parkirali   Se vam je že zgodilo, da ste avto parkirali pred trgovino, kinom ali nakupovalnim središčem, potem pa niste vedeli, kje je in ste ga..
Podrobnosti...
Priklop nosilca za kolo
Opis: Nosilec za kolesa Bosal je odličen in prilagodljiv nosilec za dve kolesi, varne in stabilne konstrukcije. Narejen je tako, da ga pritrdite direktno na vlečno kljuko. Namestitev in odstran..
Podrobnosti...
Razmere na cesti
Aplikacije za preverjanje razmer na cesti Razmere na cestah so zelo nepredvidljive, hitrosti so visoke in tudi vremenske razmere so včasih nepredvidljive. Za čimvečjo varnost in informira..
Podrobnosti...
Strešni nosilci
Strešni nosilci Bosal   V pomladnih in poletnih mesecih več hodimo na izlete, dopuste in v naravo. Smo več zunaj in tudi bolj športno aktivni. V naših avtomobilih vozimo več prtljag..
Podrobnosti...
Varno na poti
Varno na poti   Bliža se čas krajših oddihov, dopustov in počitnic. Ste že razmišljali kam se boste odpravili? Morda se letos odločite za bivanje v hotelu, apartmaju ali počitniški ..
Podrobnosti...
Varno na počitnice
Preden se odpravite na pot Začenja se toplejše vreme, ko se odpravimo tudi na krajši izlet, oddih ali na počitnice. Pred daljšo potjo je priporočljivo preveriti delovanje vašega avtomobil..
Podrobnosti...