RECARO PRIVIA - Pink
Šifra:
Razpoložljivost: Na zalogi
Cena: 178,00€
Brez DDV: 145,90€
VIP Cena: 169,09€ Postani VIP »
Količina:  V košarico

NAJVARNEJŠE MESTO ZA MALE JUNAKE

RECARO Privia je skupaj z RECAROfix podstavkom dosegla najboljši rezultat na testiranju varnosti otroških avtosedežev Stiftung Warentest/ADAC/AMZS (izdaja 6/2014, skupina 0/0+). Končna ocena 1.3 (''zelo dobro'') je najboljša ocena, ki je do sedaj ni dosegel še noben drug otroški avtosedež na omenjenem testiranju. RECARO Privia bo tako za vašega malega junaka najvarnejši spremljevalec že od rojstva!

Revolucionarni varnostni sistem HER∞ preprečuje zasuk varnostnih pasov in tiščanje pasu ob kožo, hkrati pa nudi zaščito glave, vratu in ramen- in vse to mu daje odlične rezultate na testiranjih in najboljšo zaščito vašega malčka.

Zahvaljujoč sistemu udobja RECARO SMARTfit potrebujete le eno roko za nastavitev višine varnostnih pasov. Enako enostavno, le z eno roko in brez bolečin v hrbtu, gre tudi, ko nastavite ali snamete avtosedež na/z RECARO fix podstavka.

Zračne in trpežne RECARO tex prevleke se enostavno snamejo s školjke avtosedeža, brez da bi morali odstraniti varnostne pasove, primerne pa so tudi za strojno pranje.

  • Dream team: združljiv z RECARO fix podstavkom

Zračne RECARO tex prevleke: inovativni materiali, prijetno mehki in izjemno trpežni ter enostavni za vzdrževanje -  prevleke so zelo enostavno snemljive in pralne pri 30°C

Združljiv z večino otroških vozičkov drugih proizvajalcev z uporabo ustreznih adapterjev, kot npr.: Bugaboo Buffalo, Cameleon, Donkey; iCandy Apple, Pear, Strawberry, Peach 3; Joolz Day; Mutsy Evo; Stokke Xplory, in še mnoge druge.

Na voljo v osmih barvah.

Vsi modeli otroških avtosedežev RECARO ustrezajo standardu ECE R44/04. Hkrati so testirani tudi na neodvisnih testiranjih varnosti otroških avtosedežev ADAC/AMZS/Stiftung Warentest, kjer dosegajo odlične rezultate kljub veliko strožjim predpisom in zahtevnejšim protokolom testiranja.